«Платон мені друг, але істина дорожча»: теоретико-практичні та методологічні аспекти розвитку сучасних гуманітарних наук - (:unkn) unknown (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2023)
У Збірнику представлені результати теоретичних і практичних досліджень у галузі сучасної гуманітаристики: філософії, літературознавства, лінгвістики, релігієзнавства, богослов’я, культурології та міждисциплінарних студій. Збірник містить матеріали Всеукраїнської молодіжної конференції з міжнародною участю та благодійною метою, яка присвячена річниці діяльності Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів і молодих учених філологічного факультету. Конференція була організована та проведена Радою молодих вчених філологічного факультету Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича. Для науковців, докторантів, аспірантів, студентів гуманітарних спеціальностей
Матеріали І Всеукраїнської молодіжної конференції
Keywords: філософія; літературознавство; лінгвістика; релігієзнавство; богослов’я; культурологія