Кримінальне право України (Особлива частина): збірник кейсів - Prodan, Tetyana (Яворський С. Н., 2021)
У навчально-методичному посібнику містяться кейси, які розроблені відповідно до навчальної дисципліни «Кримінальне право України (Особлива частина)». Кейсові завдання, які висвітлені у навчально-методичному посібнику, призначені для оволодіння практичними навиками застосування норм Кримінального кодексу України. У структуру збірника включено кейси, які ґрунтуються на матеріалах опублікованої судової практики та адаптовані відповідно до вимог навчального процесу. Кейсові завдання призначені для оволодіння студентами навичками у здійсненні правильної кримінальноправової кваліфікації кримінально протиправних діянь.
Keywords: кримінальне право України; кейси