ПОДОЛАННЯ ВНУТРІШНЬО-ОСОБИСТІСНОГО КОНФЛІКТУ У СПОРТСМЕНІВ ВИСОКОЇ КВАЛІФІКАЦІЇ У ЄДИНОБОРСТВАХ - Наконечний, Ігор Юрійович (My University, 2018)
У статті теоретично обґрунтовано особливості психологічної підготовки спортсменів високої кваліфікації у багаторічному навчально-тренувальному процесі з єдиноборств. Проаналізовано важливість системи спеціальної психологічної підготовки та психологічного супроводу у навчально-тренувальному процесі. Обґрунтовані засоби подолання внутрішньо-особистісного конфлікту у спортсменів високої кваліфікації у єдиноборствах. діагностика та порівняльна характеристика спеціальної фізичної підготовленості спортсменів високої кваліфікації з панкратіону. З’ясовано, що удосконалення спортивної підготовки спортсменів високого класу з єдиноборств буде ефективна на основі врахування індивідуальних властивостей особистості на передзмагальному етапі підготовки при використанні педагогічних прийомів з психологічним супроводом.
Keywords: внутрішньо-особистісний, супровід, висококваліфікований, система, конфлікт, єдиноборства, чемпіон