РОЗВИТОК ЕМОЦІЙНОГО ІНТЕЛЕКТУ ЗРОСТАЮЧОЇ ОСОБИСТОСТІ - Мафтин, Лариса Василівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2024)
Видання містить завдання для перевірки начальних досягнень студентів, рівня засвоєння отриманих знань, самостійної роботи з навчальної дисципліни «Розвиток емоційного інтелекту зростаючої особистості». Для студентів педагогічних закладів вищої освіти.
Методичні рекомендації до вивчення курсу
Keywords: емоційний інтелект; емоції; почуття; емоційний стан особистості