Особливості формування природничо-наукових уявлень і понять молодших школярів. - Шевчук, Кристина; Рівна, Тетяна (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2021)
Стаття розкриває особливості формування у молодших школярів природничих уявлень і понять.
Keywords: природничі уявлення, поняття, формування, молодший шкільний вік