Технології стратегічного планування розвитку ІТ компаній - Гасюк, Марія (My University, 2024)
Дана робота присвячена дослідженню процесу і технологій стратегічного планування розвитку ІТ компаній. Було досліджено теоретичні основи стратегічного планування, зокрема його роль та значення для ІТ бізнесу, основні етапи процесу та ключові інструменти і підходи. Особливу увагу приділено моделюванню внутрішніх бізнес-процесів за допомогою BPMN діаграм, а також впливу цифрової трансформації та штучного інтелекту на функціонування ІТ-організацій. Практичним завданням даної роботи є розробка стратегічного плану розвитку для компанії "Х" на найближчий рік, орієнтуючись на поставлені завдання компанії.
Keywords: стратегічне планування, бізнес-аналіз, BPMN діаграма, SWOT-аналіз, PESTEL-аналіз, аналіз ризиків, діаграма Ганта