ЛЕГКА АТЛЕТИКА З МЕТОДИКОЮ ВИКЛАДАННЯ - Байдюк, Микола Юрійович; Галан, Ярослав Петрович; Молдован, Андрій Дмитрович (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2023)
Посібник містить матеріал лекційних занять з курсу «Легка атлетика з методикою викладання». У ньому розглянуто питання історії розвитку легкої атлетики, її місце в системі фізичного виховання учнівської та студентської молоді, методики навчання легкоатлетичних вправ учнів із сучасних позицій. Для студентів факультету фізичної культури та здоров’я людини, вчителів, тренерів, спортсменів, фахівців і майбутніх спеціалістів у галузі фізичної культури.
Keywords: легка атлетика; школа; діти; школярі; фізична культура