Загальний огляд навчально-методичного забезпечення дошкільної освіти й виховання українців у США та Канаді - Рудницька-Юрійчук, Ірина Романівна (USA, Boston, Primedia E-launch LLC., 2021)
у статті розкрито особливості навчально-методичного забезпечення, підготовку якого діаспорні педагоги розгорнули вже з початку 50- рр. XX ст. й ведуть до нині. За цей період підготовлено і видано підручники й навчальні посібники, збірники художніх творів для вихованців дошкільних установ.
Keywords: діти дошкільного віку; закордонні українці; національне виховання; українська дошкільна освіта й виховання в діаспорі; український дошкільний заклад у діаспорі