Технологічна експертиза харчової продукції : навч.-метод. посібник - Федоров, Віктор Михайлович; Kobasa, Igor; Дійчук, Володимир Васильович (Видавництво та друкарня Чернівецького національного університету, 2020)
Подано теоретичні відомості та рекомендації до лабораторних робіт з курсу «Технологічна експертиза харчової продукції». Для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю 181 Харчові технології.
Keywords: експертиза сировини; експертиза м’яса та м’ясних продуктів; експертиза риби та рибних продуктів; експертиза хлібобулочних виробів