Фінанси підприємств у схемах і таблицях - Сокровольська, Наталія Ярославівна; Корбутяк, Аліна Георгіївна; Юрій, Едуард Олександрович; Гаватюк, Людмила Станіславівна; Ковальчук, Наталія Олександрівна (My University, 2021)
Навчальний посібник складено відповідно до програми курсу «Фінанси підприємств» і підготовлено з метою надання допомоги студентам в досконалому вивченні теоретичного матеріалу та набутті навичок економічних розрахунків. Запропонований навчальний посібник − це наукове дослідження теоретичних і практичних основ функціонування фінансів підприємств. У ньому знайшли висвітлення багато проблем, що стосуються розуміння сутності, призначення, необхідності фінансів підприємств в умовах перехідної економіки, методики оцінки фінансових показників. Розрахована на широке коло вітчизняних фахівців, науковців, студентів, аспірантів, викладачів закладів вищої освіти.