Європейські стандарти приватного права: навч. посібник - Bodnaruk, Mykola; Козуб, Ирина (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю.Федьковича, 2019)
Навчальний посібник містить робочу програму з навчальної дисципліни, методичні вказівки до самостійного вивчення курсу, перелік питань для самоконтролю до кожного Н.Е. та список рекомендованої літератури. Для студентів і викладачів юридичних вузів і факультетів, а також усіх, хто цікавиться стандартами приватного права в Європейському Союзі.
Keywords: приватне право; європейські стандарти приватного права