ІНТЕГРОВАНЕ НАВЧАННЯ: ТЕМАТИЧНИЙ І ДІЯЛЬНІСНИЙ ПІДХОДИ В НУШ - Цуркан, Таісія Георгіївна; Бордун, Інна Ігорівна (collection of scientific papers «SCIENTIA» with Proceedings of the II International Scientific and Theoretical Conference (Vol. 2). Amsterdam, The Netherlands: European Scientific Platform., 2021)
Автори визначають актуальність інтегрованого підходу в початкових класах. Розкрито зміст тематичного та діяльнісного підходів. Проаналізовано нормативно-правову базу щодо інтегрованого навчання молодших школярів.
Keywords: інтеграція, тематичний підхід, діяльніснй підхід, інтегроване навчання