ПРО НЕБЕЗПЕКУ РОСІЙСЬКОМОВНОГО КОНТЕНТУ МОСКОВІЇ НА ТЕРЕНАХ ЦИФРОВОГО СВІТУ - Чаплак, Ян (Тернопіль: ФОП Паляниця В. А., 2023)
Домінуюча сфера аудиторії пропутінських інформаційно-комунікативних марафонів – це не тільки громадяни країни-терориста, але й певна частина людей, які проживають в різних куточках світу та є російськомовними. Саме з використанням вербальних технологій соціально-психологічного впливу пропаганда кремля досягає найвищих результатів через російськомовні джерела у порівнянні з промосковськими інформаційно-комунікативними потоками на інших мовах.
Keywords: російськомовний контент, цифровий світ, небезпека