Deux modèles de littérature allemande insulaire, Prague et Czernowitz - Rychlo, Petro (Institut d’études slaves (Sorbonne), 2022)
Наведено паралелі та типологічні порівняння двох оригінальних мистецьких та естетичних феноменів - німецькомовної літератури Праги та Чернівців. Показано дві автономні моделі народження, розвитку і занепаду острівних німецькомовних літератур, які колись були форпостами Центрально-Східної Європи і стали жертвами історичних катаклізмів
Дві моделі острівної німецької літератури, Прага та Чернівці
Keywords: німецькомовна поезія Буковини; Прага; Чернівці; історичні катаклізми