ПРАКТИКУМ З РУМУНСЬКОЇ МОВИ - Котюшко, Аделіна Давидівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2025)
Видання має за мету – систематизувати знання студентів що створює базу для подальшого розширення лексичного запасу й удосконалення мовленнєвих умінь. Спеціальна лексика та тексти сприятимуть становленню та поглибленню знань студентів яки вивчають румунську мову.
Практикум
Keywords: Румунська граматика; Румунська лексика; Румунська мова; România Ucraina; Румунська фонетика