Моніторинг фізичного стану - Лясота, Тетяна Іванівна (Чернівецький національний університет, 2018)
Навчально-методичний посібник призначений для формування у студентів знань і вмінь вивчення, отримання та обробки інформації, яка використовується для визначення фізичного стану дітей, підлітків та молоді, самостійної педагогічної і організаційної роботи в різних ланках фізкультурно-спортивної діяльності. Розраховано для студентів, викладачів, спеціалізованих спеціальностей і факультетів.