Роль податків у формуванні бюджету України військового часу - Легкоступ, Ігор; Іващук, Юлія (Львів-Торунь: Liha-Pres, 2023)
Військова агресія росії проти України позбавила життя і скалічила долі мільйонів українців, зруйнувала виробничі активи і загальмувала економічну діяльність. Такі процеси не могли не позначитися на доходах бюджету. Розглянемо, як змінились податкові надходження зведеного бюджету України у 2022 році порівняно із податковими доходами 2021 року
Keywords: податки; бюджет військового часу; податкова політика; фіскальний потенціал