Аксіопсихологія: навчальний посібник - Гуляс, Інеса Антонівна (Видавництво "Людмила", 2023)
Пропонований посібник присвячено питанням цінностей і побудовано згідно з програмою курсу «Аксіопсихологія» для студентів спеціальності «Психологія». За змістом теми навчального посібника логічно структуровано та надають чітке розуміння сутності предмета аксіопсихології, психологічних основ аксіогенезу особистості, методологічних проблем вимірювання цінностей і ціннісно-орієнтованої поведінки людини, категорії вчинку, аспектів аксіопсихологічної профілактики і психотерапії з різними проявами цінності та самоцінності особистості, аксіопсихологічного проєктування, академічної доброчесності. Посібник адресовано студентам – магістрам спеціальності «Психологія», викладачам ЗВО, фахівцям у царині аксіопсихології, освітянам і тим, хто цікавиться проблемами цінностей.