Організація вчителем інклюзивного класу індивідуалізованого освітнього процесу для дітей з особливими освітніми потребами - Гордійчук, Оксана (Видавництво «МІЛЕНІУМ», 2021)
Автором статті окреслено теоретичні аспекти організації вчителем початкової школи індивідуалізованого освітнього процесу для дітей з особливими освітніми потребами в умовах інклюзивного класу. Наукова публікація прислужиться, як учителям початкової школи, так і студентам, які матимуть змогу працювати з дітьми з особливими освітніми потребами в умовах інклюзивного класу
Keywords: індивідуальність; індивідуалізація навчання та виховання; індивідуальний підхід