Методичні вказівки до виконання курсової роботи - Pukalsky, Ivan; Perun, Galina; Yashan, Bohdan (Чернівецький нац. ун-т, 2024)
Методичні вказівки щодо виконання курсової роботи для студентів спеціальності 014.09 – «Середня освіта (інформатика)» освітнього ступеня «Бакалавр»
Methodical instructions for course work
Keywords: методичні вказівки; курсова робота