Аналіз асортименту послуг гостинності, що надаються закладами розміщення м. Чернівці (за даними Booking.com) - Круль, Галина (Львів, “Камула”, 2024)
Публікація присвячена огляду та аналізу послуг гостинності закладів тимчасового проживання м. Чернівців за даними платформи Booking.com. Проаналізовані послуги за критеріями, які є ключовими при пошуку помешкання: місцем розташування, відгуками гостей та їх оцінкою послуг проживання, наявністю основних і додаткових зручностей, доступністю для інвалідів та можливістю проживання з хатніми тваринами. Переорієнтування та пристосування закладів розміщення в умовах війни на доступність для осіб з інвалідністю, максимальне задоволення потреб споживачів – це ті напрямки у сфері гостинності, які повинні стати пріоритетними найближчим часом.
Keywords: послуги гостинності; заклади розміщення; готелі; хостели; апартаменти; додаткові зручності; основні зручності