Стратегування стартапів - Галушка, Зоя Іванівна; Галушка, Зоя Іванівна (My University, 2023)
Зазначено необхідність розробки стратегії при розробці стартапів
Keywords: Стратегічний менеджмент, SWOT-аналіз, PEST- аналіз.