Ансамблеві архітектури та технології аналізу даних. / М.В. Талах – Чернівці: Технодрук, 2023. – 246 с. - Талах, Марія Віталїївна (Технодрук, 2023)
Навчальний посібник призначений для студентів, що навчаються за спеціальністю 122 «Комп’ютерні науки», освітньо-професійна програма «Інтелектуальний аналіз даних в комп’ютерних інформаційних системах» за першим (бакалаврським) освітнім рівнем та всіх бажаючих. У навчальному посібнику викладено дослідженням інноваційних підходів до аналізу даних, що базуються на використанні ансамблевих моделей та алгоритмів.
Повна версія навчального посібника розміщена на сторінці курсу на платформі електронного навчання Moodle
Keywords: Ансамблеві архітектури, аналіз даних, машинне навчання