Методичні рекомендації до вивчення курсу «Методологія та методика науково-педагогічних досліджень» - Федірчик, Тетяна; Шульга, Альона; Шевчук, Кристина (РОДОВІД, 2021)
У методичних рекомендаціях, з урахуванням сучасних вимог, викладені основні питання організації та проведення наукових досліджень у галузі педагогіки та методики початкової освіти; розкрито особливості підготовки та написання магістерської роботи як кваліфікаційного дослідження здобувачів другого (магістерського ) рівня вищої освіти педагогічних спеціальностей. У виданні подані навчально-методичні матеріали до курсу «Методологія та методика науково-педагогічних досліджень». Зміст представлений у методичних рекомендаціях, спрямований на студентів магістратури, аспірантів, викладачів закладів вищої освіти.
Keywords: методологія; методологія наукових досліджень; Методологія та методика науково-педагогічних досліджень; науково-педагогічні дослідження