ПІДГОТОВКА МАЙБУТНІХ ВЧИТЕЛІВ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ ДО ВИКОРИСТАННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НАВЧАННЯ ПРИ ВИВЧЕННІ МИСТЕЦЬКОЇ ОСВІТНЬОЇ ГАЛУЗІ - Предик, Аліна Анатоліївна (ФОП Цьома С.П., 2023)
. В запропонованій статті автори розкривають особливості підготовки майбутніх вчителів початкової школи до використання інноваційних технологій навчання при вивченні у закладі вищої освіти мистецької освітньої галузі. Авторами зроблено акцент на сучасних підходах реалізації мистецької освітньої галузі та запропоновано форми та методи, які допоможуть у підготовці майбутніх вчителів до вивчення даної освітньої галузі. Запропоновано технології, які спрятимуть успішній реалізації студентами визначеної освітньої галузі в умовах Нової української шшколи.
Keywords: мистецькі технології; мистецька освітня галузь; інноваційні технології; технології навчання; інновації; технологія