Генезис становлення інституту екстрадиції - Krainii, Pavlo; Olenych, Irina (Технодрук, 2021)
Із ростом проблеми злочинності в світі виникає потреба в удосконаленні регулювання відносин з протидії суспільній небезпеці. Так як таку проблему не спиняють навіть кордони, держави змушені об'єднувати свої сили, що проявляється в укладенні двосторонніх та багатосторонніх міжнародноправових угод. Одним із результатів такого співробітництва є інститут екстрадиції.
Keywords: екстрадиція; кримінальне право; адміністративне правопорушення; адміністративне право