Сучасний стан та перспективи розвитку фондового ринку України - Легкоступ, Ігор; Шупер, Антон (ЧНУ імені Ю.Федьковича, 2021)
Розглянуто сучасний стан та перспективи розвитку фондового ринку України. Надано пропозиції щодо його вдосконалення
Keywords: фондовий ринок; облігації державної позики; бюджетний дефіцит; державний борг