Розробка вебдодатка для кластерного аналізу споживання електроенергії - Крештанович, Микита (My University, 2024)
У роботі проведено огляд сервісу для аналізу споживання електроенергії, детально описано використані технології та методи обробки даних. Розглянуто й проаналізовано підходи до розробки додатків, їхні особливості та переваги. У практичній частині розроблено вебдодаток із використанням мов програмування Python, TypeScript та JavaScript, що забезпечує отримання, обробку та візуалізацію даних. Для створення додатка застосовано архітектурний підхід MVC та REST API, що сприяє модульності, масштабованості та зручності використання.
Keywords: Python, TypeScript, JavaScript, кластерний аналіз, DBSCAN, k-means, прогнозування