Колізії світоглядної ідентичності українців в оптиці нових вистав театру в Чернівцях - Горохолінська, Ірина (My University, 2023)
Авторка аналізує актуальність театральних постановок Чернівецького музично-драматичного театру імені Ольги Кобилянської на прикладі вистави "Мати Гіркого: гугл транслейт" (режисер Д. Леончик). Витлумачуючи специфіку сценографії, драматичного матеріалу, семантики та семіотики, заклданеих у постановці, робиться висновок про її релевантність сучасності.
Keywords: театр; сценографія; цінності; ідентичність; драматургія