Давньогрецька мова - Оліщук, Роксоляна Леонідівна; Chakal (Makar), Inesa (Чернівці: Букрек, 2015)
Підручник складається з короткого курсу граматики давньогрецької мови, різнопланових практичних завдань, текстів для перекладу, як адаптованих, так і оригінальних, історичних довідок до текстів, давньогрецьких висловів, а також давньогрецько-українського (2792 слова) та українсько-давньогрецького словників (839 слів). Призначений для студентів І-го курсу класичної філології та гуманітарних факультетів вищих навчальних закладів.
Підручник
Keywords: давньогрецька мова; ancient greek language; граматика; grammar; філологія; давньогрецько-український словник; українсько-давньогрецький словник