Основи електротехніки та радіоелектроніки - Косяченко Леонід Андрійович, Махній Віктор Петрович, Павлинів Євген Олександрович, Склярчук Валерій Михайлович, Мельник Володимир Васильович, Собіщанський Борис Максимович. (Чернівці "Рута", 2008)
Методичні вказівки складені відповідно до програми загального курсу "Основи електротехніки і радіоелектроніки". У лабораторних роботах наведені основні теоретичні відомості, принципові та практичні схеми, описано порядок виконання роботи й обробки результатів і дано контрольні запитання. Для студентів фізичного факультету університету.
Методичні рекомендації до лабораторних робіт