Вивчення історичної прози Івана Нечуя-Левицького в ЗЗСО - Рошка, Дарина Іванівна (My University, 2024)
Дипломна робота присвячена розвитку історичної прози XIX століття, її становленню та митцям, які працювали в цьому напрямку. Здійснено детальний аналіз історичної прози Івана Нечуя-Левицького та порушено проблематику вивчення його творів на уроках української літератури. Подано систему методів та прийомів для ефективного вивчення творчості письменника в ЗЗСО.
The historical prose of Ivan Nechui-Levytsky and it`s study in general secondary education institutions
Keywords: історична проза; література; біографія; творчість; заклада загальної середньої освіти; методика вивчення