ОРГАНІЗАЦІЯ ТА ФІНАНСУВАННЯ ВЛАСНОГО БІЗНЕСУ - Нікіфоров, Петро; Ткач, Євген (Чернівці: Чернівецький національний університет, 2021)
Для студентів усіх спеціальностей різних галузей знань і всіх зацікавлених у проблемах організації та фінансування власного бізнесу.