Розробка системи передбаченння майбутніх відсутностей працівників - Кусяк, Володимир (My University, 2023)
Дана робота присвячена створенню інструменту для аналізу відпусток на підприємствах. В даній роботі було створено програмне забезпечення за допомогою мови програмування Java та супутніх їх інструментів таких як: Spring Boot, Maven, H2, PostgreSQL, Deep Java Library (DJL).
Keywords: Java, Spring Boot, DJL, AI, мікросервіс, навчання, передбачення, відпустка, планування