Вплив креативної економіки на функціонування регіональних ринків - Кифяк, Олександр (Чернівці: Чернівецький нац. ун-т, 2024)
У публікації розглянуто вплив креативної економіки на формування та функціонування регіональних ринків товарів і послуг.
Keywords: Креативна економіка, маркетинг, новітні технології, регіональна економіка, регіональні ринки