ОРГАНІЗАЦІЯ ПЕДАГОГІЧНОГО СПІВРОБІТНИЦТВА ПЕДАГОГА І БАТЬКІВ МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ ЗАСОБАМИ МОБІЛЬНОЇ КОМУНІКАЦІЇ - Білогубка, Мирослава Орестівна (My University, 2021)
Концептуальною детермінантою педагогічної взаємодії та засобом розвитку особистості є спілкування. Одним із видів педагогічної взаємодії є спілкування педагога з батьками молодших школярів, головна мета якого – побудувати партнерські стосунки та забезпечити педагогічний супровід дитини в сім’ї. Але як же часто саме співробітництво педагога і батьків стає проблемою в 21 столітті. У світі інновацій і технологічного прогресу актуальною залишається проблема комунікації через засоби мобільного зв’язку. У даній проблемі використання телекомунікацій дозволяє педагогам оперативно інформувати батьків про хід навчання і виховання кожного школяра, організовуючи при цьому індивідуальний діалог.