Програмування: методичні рекомендації та завдання для практичних занять. Частина 2 - Фратавчан, Тоня; Дорошенко, Ірина; Івасюк, Роман; Фратавчан, Валерій (My University, 2025)
Методичні рекомендації містять завдання для лабораторних робіт та теоретичні відомості, необхідні для їх виконання, з дисципліни «Програмування». Для студентів, що здобувають освіту в галузі знань „Середня освіта (інформатика)”, „Середня освіта (математика)”, „Математика” та інших спеціальностей з подібною програмою вивчення дисципліни.
Keywords: програмування, мова пайтон, алгоритми