Про нелокальну за часом задачу для сингулярного параболічного рівняння. - Петришин, Роман Іванович; Городецький, Василь Васильович; Мартинюк, Ольга Василівна (My University, 2022)
Матеріали міжнародної наукової конференції «Прикладна математика та інформаційні технології», присвяченої 60-річчю кафедри прикладної математики та інформаційних технологій (22-24 вересня 2022 р., Чернівці)
Keywords: Матеріали міжнародної наукової конференції «Прикладна математика та інформаційні технології», присвяченої 60-річчю кафедри прикладної математики та інформаційних технологій (22-24 вересня 2022 р., Чернівці)