Ресурсна база розвитку індустріального туризму: теоретичні аспекти, нинішні реалії та перспективи використання. - Дутчак, Світлана Вікторівна (Кривий Ріг : Вид Р. А. Козлов. 2013 р, 2013)
Дутчак С.В. Ресурсна база розвитку індустріального туризму: теоретичні аспекти, нинішні реалії та перспективи використання. Розглянуто зміст поняття «індустріальний» туризм, його місце у системі класифікації туристсько-рекреаційної діяльності, охарактеризовано ресурсну базу та особливості трудових ресурсів.
Dutchak S.V. Resourse base of the development of the industial tourism: theoretical aspects, current realities and perspectives of its usage. We studied the content of the term "industrial" tourism and its place in the system of classification of tourist and recriational activities. We described the resource base and the characteristics of the labour resources.
Keywords: індустріальний туризм, ресурси індустріального туризму