Розвиток мовлення дітей дошкільного віку в мовленнєво-ігровій діяльності - Тутунару, Крістіна Василівна (My University, 2021)
Проблема мовленнєвого спілкування в дошкільному віці була і залишається предметом численних досліджень, які висвітлювали її значення в процесі спілкування дитини з іншими, у розвитку психічних процесів, репродуктивного мислення в процесі спілкування з оточуючими, таким чином, щоб дитини могла легко висловити свої бажання, враження, думки, зрозуміло та логічно відтворити історію, відому казку, подію чи пережитий факт, який почула від інших або пережила особисто.
Keywords: мовленнєве спілкування; мовленнєві компетенції; гра; дошкільний вік