Гордей Ю.С. Електронний брендинг як інструмент зовнішньої політики Естонії - Гордей, Юрій Сергійович (Чернівці, Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
Кваліфікаційна робота присвячена вивченню ролі цифрових технологій у формуванні міжнародного іміджу держави. Дослідження розкриває естонську модель електронного брендування, акцентуючи увагу на інтеграції інноваційних технологій у сферу державного управління. Вона поєднує цифрову ідентифікацію, електронне урядування та захист даних, зокрема через реалізацію таких проєктів, як X-Road і e-Residency. Практичні аспекти та успіхи Естонії розглядаються як модельні приклади ефективного брендингу в цифрову епоху, що сприяє інтеграції у міжнародне середовище.
Keywords: електронний брендинг; Естонія; електронне урядування; кібербезпека; e-Residency; зовнішня політика; міжнародний імідж