ВПРОВАДЖЕННЯ ЗДОРОВ'ЯЗБЕРІГАЮЧИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ОСВІТНІЙ ПРОЦЕС - Романів, Людмила Вікторівна (Редакція Міжнародного електронного науково-практичного журналу «WayScience», 2020)
Одним із основних факторів забезпечення стабільності соціально-економічного розвитку країни є культура безпеки життєдіяльності, формування і розвиток якої є актуальною проблемою сьогодення. Комплексний і системний розвиток культури безпеки і здоров’я людини дозволить значно підвищити рівень духовно-морального і патріотичного виховання, скоротити людські та матеріальні втрати. Одним із напрямків вирішення проблеми є формування високої внутрішньої культури населення і, насамперед, молоді, що, головним чином, визначається рівнем освіти з питань безпеки та захисту населення, оскільки рівень безпеки суспільства значною мірою залежить саме від якості освіти у даній сфері.
Keywords: культури безпеки і здоров’я людини, здоров’язберігаючі технології, освітній процес