Електродний потенціал граней {100} CdSb у розчинах контактного виділення Купруму - Sema, Oxana; Kobasa, Igor; Волощук, Анатолій Григорович (Вісник Львівського університету, 2012)
Наведено результати потенціометричного дослідження впливу кристалографічної орієнтації поверхні кадмій стибіду на електродні процеси в розчинах системи CuCl2–HCl– NaCl. Доведено, що найбільша різниця у значеннях стаціонарного потенціалу зафіксована для CdSb-електродів, поверхня яких орієнтована у площинах (100) та (001). Потенціал грані (010) має проміжне значення.
Keywords: кадмій стибід; контактне виділення; електродний потенціал; анізотропія