АНГЛІЙСЬКА МОВА ДЛЯ СТУДЕНТІВ ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ - Головацька, Наталія Григорівна; Гоменюк, Ольга Ярославівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2025)
Посібник містить 16 тематичних уроків з фаховими автентичними текстами, до кожного з яких подані завдання на закріплення професійної лексики, активізацію та застосування лексичного матеріалу. Посібник укладений англійською мовою і відповідає рівню B1, B1+, містить додаткові матеріали для читання з ціллю розширення власного вокабуляра, розвитку комунікативних навиків професійного спрямування та відеоматеріали для розвитку аудіювальних навиків. До навчального посібника входить додаткове читання із завданнями, 16 відео матеріалів, текстові версії до них, глосарій та тестові картки на повторення пройденого матеріалу. Для аудиторної та самостійної роботи здобувачів І рівня освіти факультету фізичного виховання і спорту у рамках навчальних дисциплін «Англійська мова за професійним спрямуванням», «Професійна англійська мова».
Keywords: physical education; sport; healthy way of life; winter sport; summer sport; extreme sport; martial arts; fitness; games; yoga; outdoor sport; indoor sport