Особливості розвитку рекламної діяльності в готельно-ресторанній справі. - Патра, Лєна Миколаївна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
Кваліфікаційна робота містить дослідження особливостей розвитку рекламної діяльності в готельно – ресторанній справі. Перший розділ присвячений теоретичним складовіим організації рекламної діяльності на підприємствах готельно-ресторанного господарства. Також в розділі розглянуто ефективність рекламного впливу в сферу гостинності. В другому розділі кваліфікаційної роботи розглянуто інноваційні підходи до використання реклами та PR-технологій в готельно-ресторанному бізнесі, а також управління рекламною діяльністю підприємств ресторанного господарства - як форма стратегічного інвестування бізнесу. Третій розділ присвячений просуванню закладів харчування в інтернеті, розробці рекламної програми підприємств ресторанного господарства та створення сайту «Кав'ярня-музей "Grand Cafe"» для кращого просування в мережі Інтернет.
Keywords: реклама, готельно-ресторанна справа, сайт, кав’ярня, гостинність.