Теоретичні аспекти тренінгової роботи по збереженню репродуктивного здоров’я старшокласників. - Mudryi, Yaroslav (НПУ імені М.П. Драгоманова, 2007)
У статті розкрито поняття репродуктивне здоров’я, охорона репродуктивного здоров’я, освітній тренінг. Розкрито принципи і види освітньої роботи, описано характеристики ефективності освітніх програм, структура тренінгових занять.
Keywords: репродуктивне здоров’я; старшокласники; освітній тренінг