Історія європейського права. Практикум. - Максимюк, Олександр Дмитрович; Никифорак, Михайло Васильович (My University, 2021)
У практикумі розкривається генезис європейського права за часів Античності і до нашого часу. Аналізується значення римського права, права у середньовічній Європі, європейського права Нового та Новітнього часів. Для студентів, аспірантів, викладачів, а також усіх тих, хто цікавиться проблемами історії європейського права.