ЦИФРОВА ВАЛЮТА ЦЕНТРОБАНКІВ (CBDC) - Грубляк, Оксана Михайлівна (My University, 2023)
CBDC (Central Bank Digital Currency), цифрова валюта центрального банку – це електронне зобов'язання монетарного регулятора, номіноване у національній рахунковій одиниці та служить засобом платежу, обігу та збереження вартості.
Keywords: цифрова валюта