Туристичне країнознавство. Західна та Північна Європа - Аніпко, Наталія Петрівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2022)
У запропонованому виданні подано туристично-країнознавчу характеристику країн Західної та Північної Європи, а також інформацію про Світову спадщину ЮНЕСКО – матеріальну та нематеріальну. Другий і третій розділи містять цікаві факти про країни. Для кращого засвоєння матеріалу наприкінці кожного розділу наведено тестові завдання. Для студентів географічних факультетів спеціальностей “Туризм”, «Менеджмент».
Keywords: туризм, рекреація, країни Західної Європи, країни Північної Європи, об'єкти ЮНЕСКО