Виконання Державного бюджету України - Ковалевич, Дарія; Шупер, Антон (Одеса : ЦЕДР, 2021)
Оцінено стан виконання Державного бюджету України за 2021 рік. Зроблено акцент на пріоритетах формування дохідної частини державного бюджету. Виявлено пріоритет видатків соціального спрямування.
Keywords: державний бюджет України; виконання державного бюджету; доходи державного бюджету; видатки державного бюджету